(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
krkovička s zelnou kapsou
Potřebné ingredience
800 g krokovičky
2 balíčky kyselého zelí
200 g anglické slaniny
1 dcl oleje, 1dcl piva, palička česneku
sůl,pepř, hořčice
Postup přípravy
Krkovičku nakrájíme tak na 2cm plátky, aby šly udělat kapsy. Vykrojíme kapsy, naklepeme. Vnitřek potřeme hořčicí, vložíme anglickou slaninu a kyselé zelí. Kapsy sepneme párátkem. Osolíme, trochu opepříme. Olej, hořčici a česnek smícháme a do láku vložíme masové kapsy. Nejlépe přes noc. Masíčko krásně zkřehne i díky zelíčka. Pečeme na grilu. Já pekla v troubě na stupeň gril. Zelí pustilo šťávu a maso bylo výborné.
Inspirace byl pořad kluci v akci, tímto velký dík.
Inspirace byl pořad kluci v akci, tímto velký dík.
upečeno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé